A ForWeb a Google minősített partnere

Munkatársaink több éve foglalkoznak Adwords kampányok létrehozásával, kezelésével, szervezésével. Tapasztalatunkat és munkánk minőségét a Google szakmailag elismeri, az általunk nyújtott szolgáltatásokat teljes mértékben ajánlja. 

Marketing csapatunk magas színvonalon végzett, szakmailag kiemelkedő munkáját sikerült olyan szintre emelnünk, hogy a Google Partner státuszt kiérdemeltük. Munkatársaink rendelkeznek a szükséges tudással, gyakorlati tapasztalattal a nagy költségvetésű kampányok kezelése mellett meglévő fiókok optimalizálásán át új fiókok beállításáig. 

Ez az elismerés nem csak minket támogat, hanem ügyfeleinket is védi, hiszen önnek és vállalkozásának olyan partner szolgáltatásait javasolja a Google, akit ellenőrzött. A Partner minősítés garancia arra, hogy ön a legmagasabb szintű szolgáltatást kapja, kvalifikált szakértőktől.

Komplex szolgáltatást nyújtunk: a kampányok létrehozása, beállítása mellett az eredményeket folyamatosan monitorozzuk, elemezzük, melyről meghatározott rendszerességgel jelentéseket küldünk ügyfeleink részére. Ezek a jelentések a statisztikai mutatók mellett ajánlásokat is tartalmaznak. Tapasztalatunk, szakmai felkészültségünk alapján ajánlásokat teszünk ügyfeleinknek, hogy véleményünk szerint milyen módszerekkel (szöveges tartalom javítása, költségkeret módosítása, stb.) tehetné még sikeresebbé vállalkozását. Fontosnak tartjuk a folyamatos és rendszeres kapcsolattartást, munkánk során a rugalmasság és a kommunikáció elengedhetetlen a hatékony együttműködés érdekében. Minden ügyfelünk teljes hozzáférést kap a fiókhoz és a kampányokhoz, így nyomon tudja követni a folyamatokat.

ONLINE MARKETING SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL RÉSZLETESEN OLVASHAT ITT

 

  weboldal készítés árajánlat kérés

Kapcsolat

Weboldalt szeretne? Webáruházat szeretne indítani? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérjen árajánlatot még ma!
"Legyen a legjobb!"

4400 Nyíregyháza, István utca 6. +36 30 451 9672 info@forweb.hu
Térkép betöltése...

Kérjen ajánlatot, írjon üzenetet!

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adjon meg egy érvényes email címet.
Kérjük adja meg a telefonszámát.
Kérjük ne haggyja üresen az üzenetet.
El kell fogadnia az adatvédelmi nyilatkozatot.

4400 Nyíregyháza, István utca 6. +36 30 451 9672 info@forweb.hu

Megtalál minket közösségi oldalakon is: