ajánlatot kérek tovább

A ForWeb a Google minősített partnere

Munkatársaink több éve foglalkoznak Adwords kampányok létrehozásával, kezelésével, szervezésével. Tapasztalatunkat és munkánk minőségét a Google szakmailag elismeri, az általunk nyújtott szolgáltatásokat teljes mértékben ajánlja. 

A ForWeb a Google minősített partnere

Marketing csapatunk magas színvonalon végzett, szakmailag kiemelkedő munkáját sikerült olyan szintre emelnünk, hogy a Google Partner státuszt kiérdemeltük. Munkatársaink rendelkeznek a szükséges tudással, gyakorlati tapasztalattal a nagy költségvetésű kampányok kezelése mellett meglévő fiókok optimalizálásán át új fiókok beállításáig. 

Ez az elismerés nem csak minket támogat, hanem ügyfeleinket is védi, hiszen önnek és vállalkozásának olyan partner szolgáltatásait javasolja a Google, akit ellenőrzött. A Partner minősítés garancia arra, hogy ön a legmagasabb szintű szolgáltatást kapja, kvalifikált szakértőktől.

Komplex szolgáltatást nyújtunk: a kampányok létrehozása, beállítása mellett az eredményeket folyamatosan monitorozzuk, elemezzük, melyről meghatározott rendszerességgel jelentéseket küldünk ügyfeleink részére. Ezek a jelentések a statisztikai mutatók mellett ajánlásokat is tartalmaznak. Tapasztalatunk, szakmai felkészültségünk alapján ajánlásokat teszünk ügyfeleinknek, hogy véleményünk szerint milyen módszerekkel (szöveges tartalom javítása, költségkeret módosítása, stb.) tehetné még sikeresebbé vállalkozását. Fontosnak tartjuk a folyamatos és rendszeres kapcsolattartást, munkánk során a rugalmasság és a kommunikáció elengedhetetlen a hatékony együttműködés érdekében. Minden ügyfelünk teljes hozzáférést kap a fiókhoz és a kampányokhoz, így nyomon tudja követni a folyamatokat.

ONLINE MARKETING SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL RÉSZLETESEN OLVASHAT ITT