Hirdess ott, ahol az ügyfeleid keresnek,

célozd meg azokat, akik a Te termékeid, szolgáltatásaid iránt érdeklődnek!

Vállalkozásod jövője az online jelenléten és annak minőségén múlik!

Napjainkban az emberek rengeteg időt töltenek az interneten: folyamatosan válaszokat keresnek kérdéseikre, a közösségi média oldalán töltik szabad idejüket, és kommunikálni is különböző platformokon kommunikálnak.

Fordítsd vállalkozásod javára az emberek online felületeken töltött idejét, és az egyre növekvő keresési mennyiségét! Aknázd ki te is a különböző platformok nyújtotta lehetőségeket, úgy hogy cégednek a legjobb legyen!

Tekints úgy az elérhető online marketing eszközeidre, mint hosszú távú befektetésre, melyek segítségedre lesznek, a piacon való láthatóság, és a versenytársaiddal szemben a versenyelőnyöd fenntarthatóságra.

Marketing

Az, hogy ezen az oldalon jársz, jelentheti azt, hogy vállalkozásodat új szintre szeretnéd emelni, nagyobb bevételre és közönségre szeretnél szert tenni. Ne félj hát megtenni velünk a sikerhez vezető első lépést!

Szeretnénk megismerni a Te vállalkozásod is, és kihozni belőle a maximumot!

Töltsd ki kérdőívünket, és Mi feltérképezzük egyéni lehetőségeidet. Mit veszíthetsz? Tedd meg az első kockázatmentes, ingyenes lépést.

Kérdőív

kitöltöm a kérdőívet

Kitöltés

Hol érdemes megjelennie vállalkozásodnak?

Használd ki egyénre szabott lehetőségeid!

Az, hogy hol érdemes az online marketing világában hangsúlyt fektetni vállalkozásod számtalan tényező befolyásolja. Függ például attól, hogy szolgáltatói vagy kereskedői tevékenységet folytatsz, azon belül milyen termékeid és/vagy szolgáltatásaid vannak, vagy attól is, hogy kik a célcsoportod.

Mi minden lehetőségre fel vagyunk készülve, és tudjuk a jól bevált, sikeres online marketing receptjét!

szolgáltató

tevékenységet végzek

Szolgáltató tevékenység

Céged szolgáltatást kínál, de egy ideje nem jönnek új, érdeklődő ügyfelek, vagy csak most indítottad a vállalkozásod és bizonytalan vagy? Álmodd meg, mit szeretnél az online jelenléteddel elérni, mi pedig a legprofibb módon online marketing eszközeinkkel kivitelezzük azt!

érdekel a lehetőség Érdeklődés

kereskedő

vagyok

Kereskedő tevékenység

Kereskedő vagy? Szeretnél termékeiddel szélesebb ügyfélkört elérni? Az alábbi online platformok segítségével és a különböző, vállalkozásodra szabott marketingeszközökkel megvalósítjuk céljaid!

érdekel a lehetőség Érdeklődés

Hozd ki vállalkozásodból a maximumot!

Meglévő vállalkozásod van, vagy épp most indítottad el vállalkozásod és szeretnél a mostaninál nagyobb profitra és hírnévre szert tenni az online világban? Nem látod egyelőre a több éves munkád eredményét? Törekedj a maximumra! Dolgozzunk együtt, és valósítsuk meg álmaid! Több éves szakmai múltunkkal és kreatív meglátásainkkal kihozzuk vállalkozásodból a lehető legtöbbet az online marketing világában!

meglévő vállalkozás

építkezz újult erővel!

Meglévő vállalkozás

Tűnj ki versenytársaid közül, és kezd felkészülve, újult erővel vállalkozásod online marketingjének építését!
Egy meglévő vállalkozás életében óriási előnyt jelenthet egy jól felépített online jelenlét. Több éves szakmai tapasztalatunkkal, és megannyi elégedett ügyféllel a hátunk mögött segítünk vállalkozásod sikeressé tenni az online térben is.

ajánlatot kérek Érdeklődés

új vállalkozás

gyors piacra jutás

Új vállalkozás

Mi az új vállalkozásod sikerének titka? Felkészülés, megtervezés, mielőtt a következő szintre lépsz. Kezd a megtervezést Velünk!
Tudtad, hogy a Te vásárlóid is csak egy kattintásra vannak? Ma már szinte elengedhetetlen egy újonnan induló vállalkozásnak az online jelenlét. Potenciális ügyfeleid, vásárlóid közül a legtöbben online keresnek különböző kifejezésekre, légy hát Te az első, akit megtalálnak! Szakmailag eltökélt, profi csapatunk láthatóvá teszi vállalkozásod, a legmegfelelőbb és leghatékonyabb online marketing eszközökkel.

ajánlatot kérek Érdeklődés

Hogyan dolgozunk?

AJÁNLATKÉRÉS

Felveszed velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, jelentkezel az INGYENES KONZULTÁCIÓRA.

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Egy megbeszélés keretein belül egyeztetünk céljaidról, javaslatainkról.

MARKETING JAVASLAT

Megtervezzük és aktiváljuk a kampányokat. Elkészítjük a szöveges tartalmakat, kialakítjuk a vizuális elemeket, beállítjuk a hirdetéseket a Te célközönségedre szabva, rájuk irányítva.

SZERZŐDÉSKÖTÉS

Megállapodást kötünk a közös együttműködésről, amibe rögzítjük a szolgáltatásaink részleteit, időtartamát.

KAMPÁNYOK ELINDÍTÁSA

Megtervezzük és aktiváljuk a kampányokat. Elkészítjük a szöveges tartalamakat, kialakítjuk a vizuális elemeket, beállítjuk a hirdetéseket az Ön célközönségére szabva, rájuk irányítva.

MONITORING, ELEMZÉS, KONZULTÁCIÓ

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a kampányokat, elemezzük, reagálunk az észrevételekre. Javaslatokat teszünk ügyfeleink részére.

Miért dolgozz velünk?

segítőkész

ügyfélszolgálatunk

van, elérhetők vagyunk

minden területen

profi munkatársunk

dolgozik

több mint

10 éve

vagyunk a piacon

Foglalj időpontot konzultációra most!

Van egy jó ötleted? Szeretnél weboldalt készíttetni vagy webáruházat indítani? Online szeretnél hirdetni? Nem tudod, hogy kezdj hozzá? Jelentkezz ingyenes konzultációra vagy írj üzenetet és felkeresünk!
Előző napok
Következő napok
ÓRA
800-900
900-1000
1000-1100
1100-1200
1200-1300
1300-1400
1400-1500
1500-1600
Cs
jún. 24
meeting
ebédelünk
P
jún. 25
meeting
ebédelünk
Szo
jún. 26
V
jún. 27
H
jún. 28
meeting
ebédelünk
K
jún. 29
meeting
ebédelünk
Sz
jún. 30
meeting
ebédelünk
Cs
júl. 01
meeting
ebédelünk
P
júl. 02
meeting
ebédelünk
Szo
júl. 03
Akik már minket választottak!
Rólunk mondták!
A forweb csapat főként az interfész programozásaival, szinkronizációkkal győzött meg. Sikerült minden szinkron feladatot megoldania(volt egy jó pár) pár hét alatt az ügyviteli program és a webshop között, amelyet egy másik cégnek másfél év alatt sem sikerült." Más területen is gyorsan megértették mire van szükségünk és pár hasznos praktikát is ajánlottak az admin felületen. Még egy pozitívum, hogy a hibákra is gyorsan reagálnak.
Nyír-Lub Kft.
A Korábbi weboldalammal el kellett (menekülnöm) új helyre, az oldalt létrehozó informatikai iroda folyamatos nagyon nem korrekt cselekedetei miatt. Ajánlás útján jutottam el a FORWEB csapathoz, így felkértem őket, hozzák létre az egyedi, sajátos funkciókkal rendelkező új weboldalamat. Az oldal a szerződésben feltüntetett idő alatt elkészült, a feltüntetett árakon. Minden egyedi funkciót sikeresen megoldottak a számomra megfelelő módon, többlet költségek nélkül. Több helyen ajánlásokat tettek a jobb kinézet és elhelyezés érdekében. Az oldal indulása utáni módosításaimat is hamar megoldották. A FORWEB csapata megbízható, korrekt, azon fáradoztak, minél jobban sikerüljön számomra a weboldal, és használata. Már egy éve használom a weboldalt, ez idő alatt már kértem kisebb fejlesztéseket is, amit szintén pár nap alatt elkészítettek. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az irodát.
BIO HARMÓNIA - Serbán Csaba
A Kárpátaljai Magyar Képző- és Iaprművészek Révész Imre Társasága, hosszú évekig tervezett honlapja nem jöhetett volna látre a forweb munkája nélkül. Bár korábban nem készítettek hasonló műfajú, képzőművészeti szervezeteknek szánt honlapot, olyan öszetett, letisztult és felhasználóbarát felület hoztak létre, amelyet más, kész template-ket használó oldalakkal nem tudtunk volna megoldani. A kéréseinknek eleget téve, folyamatosan fejleszteni tudjuk a honlapunkat és a kért változtatatásokat mindig operatívan és gyorsan elkészítik, megvalósítják. Ha honlap készítés előtt állsz és nem tudod, hogyan kezdj bele, valamint egy magas színvonalú, jól átgondolt-megszerkesztett, modern megjelenésű felületre vágysz, a forwebnél egy tehetséges, segítőkész és megbizható csapatra találsz.
Kulin Ágnes
Három év! Akkor találkoztunk először. Már meg nem mondom, hogy valaki ajánlására, vagy csak turkáltam a neten, vagy megtetszett valami honlap és Ti voltatok aláírva. Nagyjából mindegy is. Első pillanattól sütött a magabiztos szakértelem, a segítő tenniakarás. Egy pillanatig sem éreztem, hogy lekezelnétek a nem teljesen szakszerű makogásomért, eltökélt dizájn igényeimért. Egy hónap alatt el is készült, a korábbi saját barkács honlapunkat váltó, igazi profi webshop első változata. És működött! ☺️ Persze menet közben jöttek az újabb igényeim. A tapasztalat nap mint nap kisebb-nagyobb módosításokat igényelt. És persze ezek mindig baromi sürgősek, "lehetőleg tegnapra" fajták. És láss csodát! Minden esetben pikk-pakk el is készültek. Akkor is, amikor a kéréseimre, telefonon vagy email-ben, választ nem kaptam. Ezen néha morgolódtam, össze is kaptunk, de mára az ügyfélkommunikáció is rendben van. Bővült a csapat, van már ennek is felelőse. Bizonyítottátok, hogy nem csak a honlap szerkesztésben vagytok profik, de nyomtunk google- és facebook kampányt, ami ugyan kevéssé volt sikeres, de ez nem rajtatok múlt. A legutóbbi nagy "truváj" a kereső optimalizálás volt, barátságos áron. Az ennek alapján adott tanácsaitok beválni látszanak. Nőtt a látogatottság, növekszik a vevőszám. Szorgalmasan dolgozok a javasolt blog cikkeken, ezerrel tolom a beszállítók szegényes termékinformációjának pontosítását, a fotó illusztrációk feltöltését. Mellesleg a néhány hónapja átdolgozott dizájn is pozitív visszajelzéseket kapott. Letisztult, célratörőbb lett a megjelenítés, áttekinthetőbb a nyitólap. Szóval, valószínűleg tőlem nem könnyen szabadultok a jövőben!
Iron.hu
Összességében nagyon megvagyok elégedve a Forweb csapatával. Minden üzenetre gyorsan reagálnak ami számomra nagyon fontos volt az oldal fejlesztése során. A weboldal árával kapcsolatban csak annyit, hogy elsőre nekem elég soknak tűnt, viszont így utólag látva hogy mennyi munka van egy egyedi fejlesztésű oldallal mire az olyan ahogyan azt elkepzeltük már nem is olyan sok :)
Sugar Nails
Munka közben rátaláltunk egy olyan plusz fejlesztési igényre, ami a kialakult helyzet miatt, sürgős volt. A Forweb csapata ezt azonnal lereagálva, fénysebességgel megoldotta. Mégegyszer köszönjük! Nyír-Petrol Cégcsoport, BringaSziget
BringaSziget
Maximálisan elégedett vagyok az elkészített oldallal. Kezdetben webshop bérlés és egyedi készíttetése között vaciláltam. Úgy látom most, hogy a korábbi nagyobb befektetés bőven megtérült. De ami megfizethetetlen, az az ügyfélszolgálat gyors reagálása és szakértelme. A megrendelő tökéletes támogatást kap és nem kell profi webesnek lenni, hogy szót értsünk egymással. Így mindenkinek lehetősége van arra, hogy a saját munkájában "Legyen a legjobb"!
Mráz Tamás - mrroy.hu
Évek óta dolgozunk együtt a FORWEB munkatársaival, akik megbízhatóan, az ügyfél igényeinek és üzleti céljainak megfelelő eszközökkel támogatják a vállalkozásokat, legyen szó weboldal- vagy szoftverfejlesztésről, marketing tevékenységről, illetve egyéb innovatív megoldásokról. Nagy tapasztalattal rendelkező, agilis és rugalmas csapat. A legjobb választás!
Dr. Krak Anita
A ForWeb csapatában egy olyan partnert ismertünk meg akikkel hatékonyan együtt tudunk dolgozni, megbízhatóak és maximálisan rugalmasak. Ez úton is köszönjük a kapott támogatást, a kreatív ötleteket és a szakmai hozzáállásukat. Kovács László KL Consulting Kft.
KL Consulting Kft.
Mindennel megvagyok elégedve!
Kugler Henry
Segítőkész, türelmes csapat, munkájuk profi és igényes. Szívből ajánlom őket mindenkinek!
Markó-Lévai Szófia
Írd meg véleményed!
Kérj ajánlatot még ma!
A Google Partner-jelvényt a Google Ads-készségekkel és -szakértelemmel rendelkező cégek kapják meg!
IVSZ - Szövetség a digitális gazdaságért