ajánlatot kérek tovább

Yii Framework programozás

Yii Framework
Milyen technológiával dolgozunk? Csapatunk a backend fejlesztést Yii frameworkben végzi, mellyel bármilyen egyedi igényt ki tudunk elégíteni. Régebbi projekteink Yii 1-es frameworkben készültek, de a Yii 2 framework kiadásra kész verziójának megjelenése óta minden rendszerünk már abban készül. Szeretjük a kihívásokat, nem ismerünk lehetetlent.

Projektjeink modulárisan épülnek fel, így bármilyen átalakítást, továbbfejlesztést gördülékenyen, hatékonyan tudunk elvégezni.
Mit kell tudnunk a Yii Framework-ről?
A fejlesztések nálunk Yii alapokon működnek, amit a programozók dinamikus webes alkalmazások és honlapok készítéséhez használnak főként, valamint egyedi fejlesztésű cégekre szabott vállalatirányítási rendszerek és mobil alkalmazások backend fejlesztését is ebben végezzük. A Yii framework friss, gyors, biztonságos, objektumorientált, PHP programozási nyelven írt komponens alapú, és esemény vezérelt keretrendszer.

Nagy teljesítményű rendszer, mely webes alkalmazások széles skálájának fejlesztéséhez alkalmazható. Eleget tesz a web 2.0 elven fejlesztett webes alkalmazások követelményeinek, ideális platform lehet közösségi média alapú alkalmazások, web alkalmazások készítéséhez. Jelentősen meggyorsítja a fejlesztési időt, elősegíti a kódok újra felhasználhatóságát, könnyű, hatékony és rugalmas, előre elkészített osztályok, kódok felhasználásával segítheti a fejlesztők munkáját.
Ezek az eszközök a biztonságra törekednek, védenek az alacsonyszintű hibáktól és a hibakezelést egy új szintre emelik. A Yii használata az új BSD licenc elfogadásához kötött, így lehetőség van egyaránt nyílt forrású és üzleti, zárt forrású, alkalmazások fejlesztésére is. A keretrendszer ezen felül lehetőséget biztosít arra, hogy bárki könnyen írhasson hozzá vagy mellé kiterjesztéseket és komponenseket, ezzel tovább bővítve a funkcionalitását.
Yii Framework
A Yii Framework legfontosabb jellemzői, eszköztára:
Hogyan dolgozunk?

AJÁNLATKÉRÉS

Felveszed velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, jelentkezel az INGYENES KONZULTÁCIÓRA.

Személyes/telefonos konzultáció

Egy megbeszélés keretein belül egyeztetünk céljaidról, javaslatainkról.

Ajánlat készítése

Részletes ajánlatot készítünk számodra, mely teljes körű tájékoztatást nyújt, határidőkkel együtt.

SZERZŐDÉSKÖTÉS

Megállapodást kötünk a közös együttműködésről, amibe rögzítjük a szolgáltatásaink részleteit, fejlesztési határidőt.

Arculati terv

Online megjelenésedről arculati tervet készítünk, melyet a fejlesztés megkezdése előtt közösen véglegesítünk.

FEJLESZTÉS, PROGRAMOZÁS

Elvégezzük a szükséges programozási feladatokat, közben folyamatosan egyeztetünk veled, egy bizonyos ponton hozzáférést biztosítunk a teszt felülethez.

TESZTELÉS

A fejlesztés utolsó szakaszában közös teszteljük a projektet és annak minden funkcióját.

PROJEKT ÁTADÁSA

Amikor mindennel elégedett vagy, átadjuk a projektet, és indulhat az online vállalkozásod.

MARKETING JAVASLAT

Online marketingben jártas, képzett munkatársaink rlszletes tervet készítenek részedre arról, hogy tudsz gyors eredményeket elérni.

Nézd meg referenciáinkat!

Foglalj időpontot konzultációra most!

Van egy jó ötleted? Szeretnél weboldalt készíttetni vagy webáruházat indítani? Online szeretnél hirdetni? Nem tudod, hogy kezdj hozzá? Jelentkezz ingyenes konzultációra vagy írj üzenetet és felkeresünk!
Előző napok
Következő napok
ÓRA
800-900
900-1000
1000-1100
1100-1200
1200-1300
1300-1400
1400-1500
1500-1600
Cs
júl. 25
meeting
ebédelünk
P
júl. 26
meeting
ebédelünk
Szo
júl. 27
V
júl. 28
H
júl. 29
meeting
ebédelünk
K
júl. 30
meeting
ebédelünk
Sz
júl. 31
meeting
ebédelünk
Cs
aug. 01
meeting
ebédelünk
P
aug. 02
meeting
ebédelünk
Szo
aug. 03
Kérj ajánlatot még ma!