ajánlatot kérek tovább

Újabb weboldalt készítettünk: www.sostopetrol.hu

A Sóstó Petrol Kft. három benzinkúttal rendelkezik: kettő Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Sóstófürdőn és Demecserben, egy pedig Hajdú-Bihar megyében, Hajdúböszörményben található. 

A töltőállomások üzemeltetője magas szintű szolgáltatásai mellett fontosnak tartja vevői gyors és pontos tájékoztatását. Napjainkban igazán érzékenyek vagyunk az üzemanyagárakra, keressük-kutatjuk, hol tudunk olcsóbban tankolni. Nem is gondolnánk, hogy kis körültekintéssel, információgyűjtéssel literenként akár 15-20 forinttal olcsóbban is megtankolhatjuk járművünket. 

Felmerül a kérdés, hol lehet a leggyorsabban információhoz jutni? Hát persze, hogy az interneten!

A Sóstó Petrol folyamatosan arra törekszik, hogy minél magasabb színvonalú, szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtson. Éppen ezért arra a döntésre jutott a cég vezetése, hogy szükségük van egy weboldalra. A közös egyeztetések gyorsan eredményt hoztak: készítsünk egy olyan honlapot, mely könnyen kezelhető, kellően informatív és informatikai szaktudás nélkül is frissíthető.

A tervezés során elsőként a design megvalósítása került terítékre: legyen figyelemfelkeltő, könnyen áttekinthető, legyenek központi helyen a mindig aktuális üzemanyagárak. Szerettük volna a weboldal látogatóinak komfortérzetét emelni, kiváló minőségű fotók felhasználásával. Ennek érdekében profi fotós kollégát hívtunk segítségül, hogy kreatív képeket készítsen a három benzinkútról. A képek olyan jól sikerültek, hogy úgy döntöttünk, alapvetően fogják meghatározni a weboldal arculatát.

Manapság hetente több alkalommal változhat a benzin és gázolaj ára. A Sóstó Petrol munkatársai akár minden órában meg tudják változtatni a weboldalon szereplő árat, mindössze néhány gombnyomással. A honlap átadása után is folytatjuk a közös együttműködést, tanácsunkra a közösségi média eszközeit hívjuk segítségül az új weboldal népszerűsítésére.

Megnézem a weboldalt: www.sostopetrol.hu