ajánlatot kérek tovább

Sikertörténet - A keresőoptimalizálás (SEO) fontossága

Szeretnénk Veletek megosztani egyik sikertörténetünket, aminek eredményeire rendkívül büszkék vagyunk! Ebből most valódi számadatokkal alátámasztva kiderül, mennyire fontos az online marketing eszközök világában a keresőoptimalizálás (SEO).

A jól elvégzett keresőoptimalizálás eredménye, hogy a Google találatai között előrébb fogsz megjelenni: minél előrébb vagy, annál több kattintást fogsz kapni, vagyis több látogatót a weboldaladra.Ha több a látogatód, magasabb profitra fogsz szert tenni!

Sikertörténet - A keresőoptimalizálás (SEO) fontossága

Az alábbi képen egy ügyfelünk vállalkozását, és annak a keresőoptimalizálással elért eredményeit láthatjátok az online térben. Amikor ügyfelünk megkeresett, vállalkozásának weboldala hét éve működött, és naponta csak 100 látogatót ért el.Többet akart! A közös munka elkezdtével átvizsgáltuk weboldalát a különböző SEO szempontok alapján, és ekkor rengeteg hibát találtunk benne. Ezeket a hibákat kielemeztük szakértő csapatunkkal, és kijavítottuk. 2019 őszén FÉL ÉV elteltével, és a keresőoptimalizálás folyamatos figyelésével a kezdeti 100 látogató száma hirtelen megugrott 2000 majd 2500 látogatóra, ami persze a vállalkozás bevételén is igencsak meglátszott! Fontos azonban kihangsúlyoznunk, hogy ezt az eredményt NEM FIZETETT, hanem organikus találatokkal értük el!

...Gondolj csak bele hogy a Te vállalkozásod is milyen eredményeket érhet el a megfelelő keresőoptimalizálással!