ajánlatot kérek tovább

Prémium kategória konyhai készülékekben

A konyhai felszereltség alappillére egy jól megválasztott hűtőszekrény. Általában a vásárlás folyamán a hűtőszekrény esetében merül fel a legtöbb kérdés és kívánság. Minden konyha más és más, ezért a Liebherr olyan hűtőszekrényeket alkotott meg, mely a lakossági és az ipari elvárásoknak is eleget tesz. Így tehát háztartási készülékek és professzionális készülékek közül is választhatunk. Nincs két egyforma típus, így mindenki megtalálhatja a konyhájának ékét.

Első kérdés, ami felmerülhet egy hűtő beszerzése esetén a mérete és elrendezése. Akár beépített akár külön álló hűtőszekrényt keresünk, méretében és elrendezésében is a praktikum a mérvadó. Hiszen az egyik leggyakrabban használt készülékről beszélünk, naponta többször nyitjuk és zárjuk, pakoljuk tele, vagy éppen ki.

Nem mindegy tehát a belső elrendezés sem. A Liebherr hűtőszekrények között számos változatot találunk. Nem csak különálló hűtők és fagyasztók vagy azok kombinált változata létezik!

Praktikum vagy design?

Minden kategóriának meg van a maga előnye, a beépíthető hűtőtípusok tökéletesen illeszkednek konyhánkba és szintén minden változatban megtalálhatóak a Liebherr-nél. A külön álló darabok önmagukban is klasszikus kiegészítői egy konyhának. A Liebherr-től megszokott kiváló minőség megmutatkozik minden darabban, praktikus és kényelmes funkciókkal kiegészítve.

Egy hűtő külseje is egészen a klasszikus és modern stílusokig változhat.

Fehér vagy rozsdamentes acél változat, vagy izgalmas desing kiadások… mindennek csak a képzeletünk szabhat határt!

A Liebherr hűtőszekrények belső kialakításában a praktikusság került előtérbe. Minden fiók és polc kézre eső elhelyezkedése lehetővé teszi a könnyű és helytakarékos pakolást. Az ajtóban tárolt ételek is ugyanolyan hidegek maradhatnak, mint bárhol máshol a hűtőszekrényben.

Minden készülék tervezése és megalkotása során a Liebherr kiemelkedő figyelmet szentel az energiatakarékosságnak. Sőt a kényelmes és energiatakarékos használatot kiegészítve megalkották a NoFrost technikát, mely lehetővé teszi a fárasztó leolvasztás nélkülözését.

Rengeteg jó érv szól a Liebherr mellett, többek között: bizonyított prémium minőség, tartósan friss élelmiszerek forradalmian új technikákat alkalmazva és kiemelkedő energiatakarékosság.

Sőt elhanyagolhatatlan előnye a kiemelkedő desing, ugyanis egészen extrém darabok is kerültek a kínálatukba. Ha igazán különleges hűtőszekrényre van szüksége a Liebherr háztartási darabjai között egy telefonfülke formájú kombinált hűtőt is talál, mely igazán kiemelkedő, stílusos kiegészítője lehet modern konyhájának. Így tehát Liebherr a hűtőszekrények teljesen új dimenzióját nyitja meg. Éppen ezért, ha újat keres látogasson el a Liebherr hivatalos viszonteladói oldalára a premiumhuto.hu-ra, hogy megtalálhassa a megfelelő Libherr hűtőt a lakásba!