Mitől jó egy weboldal?

Megrendelőink legtöbbször azzal a kéréssel fordulnak hozzánk, hogy készítsünk nekik egy jó weboldalt. Nehéz megfogalmazni mitől lesz jó egy honlap, de mások megjelenését szinte néhány másodperc alatt fel tudjuk mérni. Rákattintunk, és párperc alatt véleményt is alkotunk, hogy milyen felületet látunk.

Hisszük, hogy egy weboldal akkor jó, ha eléri a kitűzött célt. A neten való megjelenésnek számos oka lehet. Nézzünk néhány példát: egy kisvárosi bútorkészítő minden bizonnyal azért szeretne megjelenni a weben, hogy bemutassa tevékenységét, portékáját, kapcsolat-felvételi lehetőséget biztosítson. Egy fővárosi ajándékbolt készíthet egy komoly web áruházat azért, hogy a vidéki ügyfeleit is kényelmesen kiszolgálhassa, míg egy átlagos pénzügyi tanácsadó oldala akár kalkulátorokat, egyedi ajánlatokat is megjeleníthet.

Egy jó weboldal értéket közvetít: legyen szó akár webshop-ról, akár egy úgynevezett névjegykártya oldalról, ami csak bemutatkozót és kapcsolati menüpontot tartalmaz, vagy komoly szolgáltatást nyújtó információs portálról. Egy jó weboldalra akkor is rátalál a felhasználó, ha nem ismeri a pontos címet, csak a keresőbe beírja a vállalkozás tevékenységét és székhelyét. A jó weboldal egy mágnes, mely bevonzza az érdeklődőt, egy olyan megállító tábla melyet nem csak az üzlet elé tudunk elhelyezni, hanem az internet biztosította információs sztrádán is.

Összefoglalva, egy jó weboldal:

    • kellemes megjelenésű, könnyen elérhető
    • gyors, kényelmes, informális
    • bizalmat épít, bemutat, ismertet, szolgáltat
    • aktuális, friss információkat tartalmaz

 

Kapcsolat

Weboldalt szeretne? Webáruházat szeretne indítani? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérjen árajánlatot még ma!
"Legyen a legjobb!"

4400 Nyíregyháza, István utca 6. +36 30 451 9672 info@forweb.hu
Térkép betöltése...

Kérjen ajánlatot, írjon üzenetet!

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adjon meg egy érvényes email címet.
Kérjük adja meg a telefonszámát.
Kérjük ne haggyja üresen az üzenetet.
El kell fogadnia az adatvédelmi nyilatkozatot.

4400 Nyíregyháza, István utca 6. +36 30 451 9672 info@forweb.hu

Megtalál minket közösségi oldalakon is: