ajánlatot kérek tovább

Minden egy jól elkapott pillanattal kezdődik

Minden egy jól elkapott pillanattal kezdődik

Életünk szerves része az emlékek megörökítése. Minden percben ott van a kezünkben az okostelefon és folyamatosan képekkel örökítjük meg a történteket. Nincs egy perc megállás sem, és nem is szeretnénk lemaradni semmiről.

Éled át újra meg újra ugyanazt a pillanatot

Neked is tele van a telefonod galériája, a fotómegosztó oldalad… minden kellemes emléked tárolja, de lakásodban semmi személyes nincs?  Miért csak virtuálisan jelenítenéd meg ezeket a kedvenc pillanatokat? Tökéletes, kézzelfogható, időtálló lenyomata az emlékeknek, ha vászonra nyomott változatban otthonod falán köszön vissza egy-egy kedvenc momentumod.

A vászonra nyomott képek időtállóak és fantasztikusan ellenállnak a környezeti hatásoknak, persze óvnunk kell őket a túlzott párától, de hihetetlen tartós és élénk színeket képesek megjeleníteni. A vászonkép nyomtatás igazi szakértelmet igényel, hiszen a nyomtatási folyamat igazi profizmust kíván, illetve a használt anyagoktól függ a tartósság. Nem mindegy ugyan a kép minősége sem, de a vászon és igény esetén a keretre, úgynevezett vakrámára feszített változat esetén, a keret minősége és tartóssága sem elhanyagolható. A keret miatt kiemelkedik a kép a fal síkjából 3D-s hatást keltve, hogy minden szem rászegeződhessen.

Készítsd el egyedi vászonképedet a család legnagyobb örömére

Igazi otthondekorációs elem és egyben tökéletes ajándék is lehet egy jól kiválasztott fotó vászonkép formában. Az Artiq.hu lehetőséget kínál egyedi vászonkép élkészítésére is. Csupán fel kell tölteni egy kiválasztott képet vagy családi fotót és megrendelni a kívánt méretben. Természetesen egyedi fotó feltöltése esetében ellenőrzésre kerül a minősége, hogy biztosan úgy mutasson a falon, hogy az igazi éke legyen a szobának.

A különleges és egyedi faldekorációk különböző méretben megrendelhetőek, de minden választási lehetőség pár perc alatt módosítható az egyedi vászonkép tervezőben. Praktikus és egyszerű használatának köszönhetően, több vászonkép is rendelhető, hogy az egész házban tündökölhessenek a közös családi fotók. Lehet, hogy éppen egy régi fotó jelenti a legtöbbet a családnak, vagy a tavalyi nyaraláson készültek olyan képek, vagy a gyerekekről, unokákról van néhány olyan fotó, melyet szívesen látnának vászonképként is.

Egyedi vászonkép saját fotóból, mely meghatározza a nappali hangulatát, kellemes rápillantani egy közös vacsora alkalmával vagy a hálóban idézi fel a legszebb pillanatokat. Tedd különlegessé otthonod!