Megújult a ViniBike Kerékpáros Sportegyesület weboldala!

A ViniBike Kerékpáros Sport Egyesület célja Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - ezen belül különösen Nyíregyházán – a kerékpározás fellendítése, népszerűsítése, a nem szervezett kerékpáros sporttevékenység egyesületi keretekbe való összefogása. 

Az egyesület életében fontos szerepet játszik a kommunikáció, melynek legpraktikusabb eszköze egy weboldal üzemeltetése. A szervezet motorja, Vinnai Zsolt ezt már évekkel korábban felismerte, és el is készíttette a korábbi honlapját. A felület nagy népszerűségnek örvendett, a látogatók böngészték a híreket, használták a fórumot, érdeklődtek a különböző kerékpáros programok felől. 

Az évek múlásával egyre több új igény merült fel a weboldal nyújtotta szolgáltatásokat illetően, valamint már a megjelenés is modern elvekért kiáltott. Ezért Zsolt arra jutott, hogy eljött az ideje, hogy új weboldallal kedveskedjen az egyesület tagjainak. A szempontok a következőek voltak: 

   • új, modern, minden mai igényt kielégítő arculat
   • áttekinthető, könnyedén navigálható megjelenés
   • képek, videók gyors elérése
   • a csapattagok bemutatása, személyre szóló adatlapok kialakítása 

Ezek voltak a legfőbb irányelvek, ezek mellett pedig számos hasznos funkció is megvalósult. 

Fontos volt, hogy a weboldal későbbi szerkesztői saját maguk tudják menedzselni a tartalmakat, ezért egy olyan adminisztrációs felületet biztosítottunk ügyfelünk részére, ahol könnyedén lehetősége nyílik a meglévő cikkek, hírek, tartalmak módosítására, újak feltöltésére, képek, videók hozzáadására, a fórum kezelésére, és minden, a weboldalon található anyag szerkesztésére egyaránt.

A honlapon kiemelt szerepet kellett szánnunk a programok, események megjelenítésének. Ennek érdekében eseménynaptárat hoztunk létre, ami nagyon egyszerűen, érhetően kommunikálja a jövőbeli felhívásokat, részletes információkat, tájékoztatókat.

A weboldal fejlesztése során napi szinten egyeztettünk megrendelőnkkel, folyamatos volt a kapcsolattartás, így gyorsan tudtunk haladni a megvalósítással. Az előre egyeztetett határidőket szem előtt tartva minden az ütemezésnek megfelelően alakult, ezzel megvalósítva Zsolt azon kérését, hogy a számukra fontos, nagy tömeget megmozgató esemény napjára már a megújult weboldal álljon látogatói rendelkezésére.

Megnézem a weboldalt: www.vinibike.hu

 

 

Kapcsolat

Weboldalt szeretne? Webáruházat szeretne indítani? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérjen árajánlatot még ma!
"Legyen a legjobb!"

4400 Nyíregyháza, István utca 6. +36 30 451 9672 info@forweb.hu
Térkép betöltése...

Kérjen ajánlatot, írjon üzenetet!

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adjon meg egy érvényes email címet.
Kérjük adja meg a telefonszámát.
Kérjük ne haggyja üresen az üzenetet.
El kell fogadnia az adatvédelmi nyilatkozatot.

4400 Nyíregyháza, István utca 6. +36 30 451 9672 info@forweb.hu

Megtalál minket közösségi oldalakon is: