ajánlatot kérek tovább

Magyarország első búvóhely kereső weboldala!

Magánlakás? Szállodai szoba? Búvóhelyek? Egy hely pár órára? Van kivel de nincs hol? www.buvohelyterkep.hu

Az ötlet egyedi és rendkívül népszerű szolgáltatást kínál. Hívhatjuk titkos lakásnak vagy rejtekhelynek is azokat a zugokat, melyeket eddig nagyon nehezen, hosszas érdeklődés és kutakodás után találhattunk meg. Nem véletlen, hiszen búvóhelyekről van szó! Végre itt egy olyan portál, mely kettős szolgáltatást is nyújt: megoldást a rejtekhelyet keresőknek, valamint kiemelt megjelenést a búvóhelyek tulajdonosainak. 

Akik pár órára szeretnének elbújni az őket körülvevő világ szemei elöl, azok részletes, térképes kereső segítségével találhatják meg a számukra leginkább kedvezőbb és legszimpatikusabb helyet. Válogathatnak a különböző árfekvésű, szolgáltatások széles körét biztosító szálláshelyek között, egész Magyarország területén. A korábban ott jártaktól pedig hasznos információakt tudhat meg a búvóhelyről írt vélemények között. 

A szállásokat, szobákat biztosítók pedig akár ingyenesen is felülethez juthatnak ezen a méltán népszerű weboldalon, ahol számukra az alapadatok, szolgáltatások feltüntetése mellett lehetőségük van fényképek feltöltésére, szöveges leírás hozzáadására is. 

A weboldal kialakításánál természetesen a felhasználók és a hirdetők igényeinek minél magasabb szintű kielégítése volt a cél. Megrendelőnktől nem csupán egy ötletet kaptunk, hanem pontos, minden részletében kidolgozott tervet vázolt fel nekünk. Munkánk sikeréhez nagyban hozzájárult partnerünkkel való állandó kapcsolattartás. Ennek köszönhetően gyors és pontos munkát tudtunk végezni, és az előzetesen becsült határidőn belül sikerült megvalósítani a portált. 

Ügyfelünk elégedetten tekintette át az elkészült weboldalt, és már a következő fejlesztéseken ötletel, melyet természetesen velünk együttműködve szeretne megvalósítani.

Megnézem a weboldalt: www.buvohelyterkep.hu