ajánlatot kérek tovább

Kötelező weboldal vállalkozások, vállalatok részére

2019 február végén jelent meg a Magyar Nemzeti Bank (MNB) versenyképességi programja, mely több mint 330 javaslatot tartalmaz annak érdekében, hogy a magyar gazdaság növekedési üteme tartósan haladja meg a 4 százalékot. Ahogyan az index.hu cikkében olvashatjuk, "Magyarországon ma minden negyedik vállalatnak nincsen honlapja." A tervezet szerint "a cégbejegyzéshez, illetve nyilvántartásban maradáshoz (adószámhoz) feltételként elő lenne írva, hogy minden cégnek legyen weboldala."

A vállalati honlap kötelezővé tételének tervét, létjogosultságát igazolja, hogy jelenleg Magyarország vállalkozásainak közel 25 %-a nem rendelkezik saját weboldallal. Számos kutatás, tanulmány, cikk ír arról mennyire fontos, és milyen előnyökkel jár egy vállalkozás számára, ha igényes, informatív és minden szempontból felhasználóbarát weboldala van. 

Kötelező weboldal

A Forweb csapat minden ügyfelének olyan weboldalt készít, mely minden tekintetben megfelel a mai kor elvárásainak arculat, működik, megjelenés és keresőoptimalizálás szempontjából is. Felhasználóbarát és reszponzív weboldalkat, webáruházakat készítünk megrendelőink számára. 

Már dolgozunk egy igazán gyors és költséghatékony megoldáson, mellyel mindenki azonnal meg tud majd felelni a Magyar Nemzeti Bank versenyképességi programja által támasztott feltételeknek.

 

Milyen előnyökkel jár majd, ha minden vállalkozásnak kötelező céges weboldala lesz?


Miért jó egy vállalkozásnak, ha van weboldala?

Egy vállakozás számára - annak méretétől függetlenül - elengedhetetlen, hogy valamilyen formában elérhető legyen az interneten. Az online megjelenésnek különböző fajtái vannak, számos felületet használhatunk cégünk, tevékenységünk népszerűsítésére, de a leginkább elterjedt megoldás a céges weboldal. Ezeket kiegészíthetjük közösségi média felületekkel, vagy akár webáruházzal, a lehetőségek széles tárháza áll rendelkezésünkre annak érdekében, hogy megmutassuk magunkat a weben.

Milyen informácók szerepeljenek mindenképpen egy céges weboldalon?

Milyen egyéb információkat célszerű még megjeleníteni a vállalkozásunk weboldalán?