ajánlatot kérek tovább

Keresőoptimalizálás (SEO) - Nyíregyháza

MIÉRT VAN SZÜKSÉG KERESŐOPTIMALIZÁLÁSRA?
Keresőoptimalizálás (SEO) - Nyíregyháza

A weboldalunk, webáruházunk keresőoptimalizálása azt a folymatot és tevékenységet jelenti, amit annak érdekében végzünk el, hogy minél jobb eredményeket érjünk el a keresések során, minél jobb pozíciót nyerjünk el keresési találatok között a Google keresőjében. Az optimalizálás során a Google irányelveit figyelembe véve szükséges olyan minőségi tartalommal ellátott, logikusan felépített struktúrát kialakítani, mely valódi értéket és hasznos információt nyújt felhasználóink, vásárlóink számára.

Mi történtik, ha nem megfelelő figyelmet fordítunk weboldalunk, webáruházunk keresőoptimalizálására?

A SEO folyamatokra, a szükséges optimlizálásra és elemzésre idő és pénzt kell fordítanunk. Ha ezt a tevékenységet figyelmen kívül hagyjuk, elhanyagoljuk, a konkurenciánk - akik megfelelően foglalkoznak a területtel - versenyelőnybe kerülnek hozzánk képest: a keresőben előkelőbb helyezést fognak elérni, szinte biztosan ügyfelet vesznek el tőlünk. A két leginkább fontos terület, amire nagy hangsúlyt kell fektetnünk, ha kedvező pozíciót, jó minősítést szeretnénk elérni a Google találati listáján:
  • Minőségi tartalom kialakítása, mely hasznos, releváns és kellő információt tartalmaz a weboldal látogatói számára
  • Minőségi linkek mutassanak weboldalunkra, melyek lehetőség szerint természetes linkek
A ForWeb által készített weboldalak, webáruházak minden esetben megfelelnek a keresőoptimalizálási, SEO alapoknak, elvárásoknak. Mivel azonban egy folyamatosan fejlődő és változó szakterületről van szó, az optimalizálás, tartalomfejlesztés is állandó monitoringot, a keresőoptimalizálás változásaira reagáló munkafolyamatok elvégzését igényli.
Amit vállalunk
SEO audit
SEO audit
Weboldalak, webáruházak elemzése, kiértékelése SEO szempontból, valamint cselekvési terv, javaslat készítése az oldal fejlesztőinek, tulajdonosainak.
Kulcsszókutatás
Kulcsszókutatás
Feltérképezzük az adott területen a leginkább releváns kulcsszavakat a témában, melyekre a felhasználók is keresnek.
Konkurencia elemzés
Konkurencia elemzés
Megnézzük az adott területen milyen mértékben kell számolnunk konkurenciákkal, mennyire erős a verseny.
Linképítés
Linképítés
Olyan oldalakon helyezünk el PR cikkeket - az oldaladra mutató linkkel-, melyeket a Google értékes oldalaknak lát, ezáltal hozzájárul a te oldalad sikerességéhez, értékét, pozícióját.
Szövegírás
Szövegírás
Blogbejegyzéseket, bemutatkozó tartalmakat, egyéb szöveges tartalmakat készítünk weboldaladra. A webszövegírásról bővebben itt olvashatsz: webszövegíras
Hogyan dolgozunk?
  • Konzultáció - szükséges egy személyes (esetleg telefonos vagy online) megbeszélés, hogy pontosan mit is szeretnél, mire van szükséged. Már az egyeztetés során is teszünk elsődleges javaslatokat, igyekszünk minél jobban megismerni céljaidat.
  • Árajánlat - miután pontosítottuk a projektet, egyértelmű számunkra, hogy mi a feladatunk, készítünk egy árajánlatot részedre.
  • Tervezés - készítünk egy cselekvési tervet, mely tartalmazza az ajánlatunk szerint vállalt munkafolyamatokat, valamint javaslatokat foglamazunk meg számodra, milyen eszközökkel tudsz még jobb eredményt elérni.
  • Keresőoptimalizálás - nekilátunk a munkának, és a vállalt határidőn belül elvégezzük a szükséges munkát.

Foglalj időpontot konzultációra most!

Van egy jó ötleted? Szeretnél weboldalt készíttetni vagy webáruházat indítani? Online szeretnél hirdetni? Nem tudod, hogy kezdj hozzá? Jelentkezz ingyenes konzultációra vagy írj üzenetet és felkeresünk!
Előző napok
Következő napok
ÓRA
800-900
900-1000
1000-1100
1100-1200
1200-1300
1300-1400
1400-1500
1500-1600
P
jún. 21
meeting
ebédelünk
Szo
jún. 22
V
jún. 23
H
jún. 24
meeting
ebédelünk
K
jún. 25
meeting
ebédelünk
Sz
jún. 26
meeting
ebédelünk
Cs
jún. 27
meeting
ebédelünk
P
jún. 28
meeting
ebédelünk
Szo
jún. 29
V
jún. 30
Kérj ajánlatot még ma!