Kavitációs erő a neten - avagy megújult a CES Kft. honlapja

A Cavitation Energy Systems Kft. a Nyíregyházi Ipari Parkból indult világhódító körútjára. A régió egyik legdinamikusabban fejlődő cége kavitációs elven működő kazánokat gyárt, szerel össze és természetesen folyamatosan fejleszti technológiáját. A fejlődés, terjeszkedés fontos eleme az internetes megjelenés, a robbanásszerű növekedés igényeit kielégítő weboldal. Ezért a cégvezetés úgy döntött, hogy korszerű, a mai elvárásoknak megfelelő, egyedi fejlesztésű honlapot szeretnének.

Már ez első egyeztetések gyors eredményre vezettek: a megrendelők előálltak kívánságaikkal, mi pedig azonnal magunk előtt láttuk a kész weboldalt. Letisztult design, egyszerű formák, könnyű kezelhetőség. Az arculati terv már néhány nap múlva a döntéshozók asztalán hevert, mely rögtön el is nyerte tetszésüket.

Mindenképpen szerettek volna adminisztrációs felületet a honlaphoz, hogy a cég munkatársai is könnyedén – akár minimális informatikai tudással felvértezve is – tudják szerkeszteni a tartalmi elemeket, lehetőségük legyen képek, videók feltöltésére. Fontos kritérium volt, hogy a weboldal partnerportálként is funkcionáljon, vagyis a cég meglévő és leendő partnerei egyedi belépési lehetőséggel hasznos információkhoz juthassanak. Ezzel is segíteni a munkájukat, egyszerűsíteni a kommunikációt. Mivel egyedi fejlesztést folytat a vállalkozás, a technológia részleteit nagyon körültekintően, csak a legbizalmasabb felhasználók, partnerek részére teszik elérhetővé.


Szakértő programozóink nagy figyelemmel, hosszas tesztelés folyamán találták meg a legbiztonságosabb megoldást. Fontos volt továbbá a vállalt határidők tartása, hiszen a cég naptáraiban kevés az üresen hagyott lap. Saját rendezvények, bemutatók, kiállításokon való megjelenések során rendszerint használják a weboldalt, éppen ezért örömmel vették, hogy az egyeztetett időpontokat sikerült minden esetben tartanunk.

Profi csapat, profi elvárásokkal. A visszajelzések alapján az együttműködés minden részletében összhangban dolgoztunk, majd örömmel csaptunk egymás tenyerébe a weboldal átadásakor. Mindkét fél elégedetten nyugtázta: elindult a megújult www.cavi-tech.eu, a CES Kft. weboldala.

Megnézem a weboldalt: www.cavi-tech.eu

Kapcsolat

Weboldalt szeretne? Webáruházat szeretne indítani? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérjen árajánlatot még ma!
"Legyen a legjobb!"

4400 Nyíregyháza, István utca 6. +36 30 451 9672 info@forweb.hu
Térkép betöltése...

Kérjen ajánlatot, írjon üzenetet!

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adjon meg egy érvényes email címet.
Kérjük adja meg a telefonszámát.
Kérjük ne haggyja üresen az üzenetet.
El kell fogadnia az adatvédelmi nyilatkozatot.

4400 Nyíregyháza, István utca 6. +36 30 451 9672 info@forweb.hu

Megtalál minket közösségi oldalakon is: