ajánlatot kérek tovább

Időtlen kényelem az egész család számára

Egy a család igényeit teljesen kiszolgáló kanapé, amely olyan bútordarab, ha megtaláltuk a megfelelőt sok évig képtelenek vagyunk megválni tőle. Léteznek olyan időtlen darabok, hogy stílusuknál fogva nem szükséges lecserélni. Megannyi változata létezik a kanapéknak, mégis a vásárlás fő szempontja a kényelem.

Kényelem vagy design…Miért kellene választani?

Első és legfontosabb tisztázni azt, hogy milyen szempontok alapján válasszuk ki a megfelelő darabot. A hely adottságait figyelembe véve választhatunk méretet. A kanapék elosztása sem mindegy, hiszen a kanapé fogalmába a sarokülők is beletartoznak, természetesen, ha a szoba lehetővé teszi, hogy sarokra helyezzük a bútort.  Ám itt sem mindegy, hogy a teret éppen szétválasztani kívánjuk egy kanapéval, vagy tökéletesen beleilleszteni. Az úgynevezett amerikai konyhás lakások nagy előnye, hogy a sarokkanapé akár a tér közepén elhelyezve is fantasztikusan megosztja azt, így az étkező és a nappali hangulat teljesen különállóvá válik. Nem csak sarokkanapékkal működnek ilyen praktikák! L-alakú kanapé helyett két különálló kanapét is vehetünk, a használattól függ, hogy melyik praktikusabb.

A belsőépítészet és a lakberendezés szerves része a nappali és annak minden bútordarabja. A szakértők úgy tartják, hogy a nappali lelke a kanapé helye.

A tökéletes összkép érdekében gondoljuk át választásunkat…

Vásárlás, vagy a megfelelő darab keresése közben nem csak a hely létfontosságú, hanem az, hogy mire lesz használva? Családnak, társaságnak, TV nézésre stb… Rengeteg variáció felmerül, a legfontosabb kérdés itt az, hogy melyik kap nagyobb szerepet. Fontos belegondolni, hogy mennyire vesszük igénybe majd a mindennapokban. És ez alapján válasszuk ki anyagát, kialakítását, rugós vagy szivacsos kivitelét.  Anyagát tekintve annyi változat van, hogy képtelenség is lenne felsorolni az összeset. A kanapék különféle stílusokban és huzatokkal kaphatók, minden csak variáció kérdése. Akár a szövet huzatú kanapét, akár a textilbőrből készült kanapét választjuk, tudnunk kell, hogy mennyire vennénk igénybe az adott anyagot és eszerint válasszuk ki a megfelelőt.

Csak néha pihennél meg a kanapén, vagy az egész család estig rajta heverészne? Népes társaságokat látsz vendégül és szerettek a kanapén ülve társalogni?
A Möbell tudja, hogy milyen igényekhez igazítsa kanapé kínálatát! Bármilyen alkalomról is legyen szó, ez a fontos bútordarab elengedhetetlen otthonodba. A Möbell kanapéi rengetek stílusban, anyagban, formában kínálnak kényelmet, melyből biztosan sikerül kiválasztani a megfelelőt!