Határokon átívelő együttműködés - KMPSZ

A Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség a kárpátaljai magyar pedagógusok érdekvédelmi szervezete. A Szövetség vállalt feladatai közé tartozik a vidék magyar tannyelvű iskoláinak minőségi fejlesztése, pedagógusainak széles körű, igényes és magas szintű képzése, illetve a magyar nyelvű pedagógusok és az oktatás érdekeinek képviselete.

A KMPSZ részéről átgondolt, részletes koncepciót kaptunk arra vonatkozóan, hogy milyen felület kialakítását szeretnék ránk bízni. A technikai megvalósítások során felmerülő kérdésekben nyitottak voltak elképzeléseinkre, bíztak tapasztalatainkban. Számos hasznos, praktikus funkció került kialakításra, nagyban növelve ezzel a weboldal látogatóinak komfortérzetét. Ezek közé tartozik a grafikus megjelenítésű eseménynaptár, a mindig izgalmas és nagy népszerűségnek örvendő képgaléria és videótár.Az oktatás és a tájékoztatás modern színtere egyértelműen az internet. Egy saját weboldal, ahol azt, és olyan formában jeleníthetünk meg, ahogy akarunk, lehetőségek tárházát kínálja számunkra. 

A legfontosabb természetesen az információk nyújtása, szemléletes tálalása. A honlapstruktúra kialakítása során arra törekedtünk, hogy minden téma megjelenjen, a legfőbb események, hírek pedig kiemelt helyen célozzák a látogatókat. Az eredmény egy modern megjelenésű, innovatív kialakítású információs portál lett.

Megnézem a weboldalt: www.kmpsz.uz.ua

 

Kapcsolat

Weboldalt szeretne? Webáruházat szeretne indítani? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérjen árajánlatot még ma!
"Legyen a legjobb!"

4400 Nyíregyháza, István utca 6. +36 30 451 9672 info@forweb.hu
Térkép betöltése...

Kérjen ajánlatot, írjon üzenetet!

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adjon meg egy érvényes email címet.
Kérjük adja meg a telefonszámát.
Kérjük ne haggyja üresen az üzenetet.
El kell fogadnia az adatvédelmi nyilatkozatot.

4400 Nyíregyháza, István utca 6. +36 30 451 9672 info@forweb.hu

Megtalál minket közösségi oldalakon is: