ajánlatot kérek tovább

Elkészült a nyíregyházi konzervgyár megújult weboldala

Egy világszerte ismert márka, mely Magyarország legnagyobb élelmiszer áruházláncai polcán kínálja termékeit, ami a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, szűkebb pátriájában Nyíregyházi emberek számára jóval többet jelent egyszerű konzervgyárnál. A szabolcsi megyeszékhelyen működő gyár a helyiek számára egyet jelent a tradícióval.

A vállalat vezetői számára nagyon fontosak a helyi értékek: alapítása óta az elmúlt fél évszázadban számos családnak nyújt biztos támaszt, legyen szó a gyárban dolgozó munkatársakról, a logisztikai kiszolgálókon át, egészen a gyár 50 km-es körzetében fellelhető termelőkig.

Ennek szellemében, amikor megfogalmazódott bennük egy új weboldal megvalósítása, helyi kötődésű web fejlesztőkkel képzelték el a közös munkát. Ennek köszönhetjük, hogy a gyár vezetői beszélgetést kezdeményeztek velünk. Az első találkozás alkalmával egyértelmű volt, hogy óriási kihívás előtt állunk: olyan weboldal elkészítését bízzák ránk, ami egy világhírű márka bemutatását szolgálja, egy tradicionális terméket képvisel.

A középpontban természetesen a termékek állnak. A gyárban közel 100 különböző készítményt állítanak elő, eltérő kiszerelésekben, igazodva a piaci igényekhez. Megfelelő megjelenítésükhöz mindenképp szükségét éreztük, hogy igényes termékfotókat készítsünk, minden igényt kielégítő műteremben, elismert fotós munkáját igénybe véve.

A projekt meghatározó elemei voltak a letisztult megjelenés, könnyű áttekinthetőség mellett a hasznos funkciók kialakítása is. Ennek keretiben született meg annak a receptgyűjteménynek a gondolata, mely többet nyújt egyszerű ötlettárnál. Ugyanis nem csak egy ízletes étel elkészítésének leírását mutatja be a weboldal, hanem abban is segít, hogy milyen termékekből készítsük el azt. Más megközelítésből pedig ötletet ad, hogy mi minden készíthető el egy doboz kukorica vagy borsó felhasználásával.

Az Eko Kft. munkatársaival együttműködve sikerült a folyamatos konzultációkon kialakult terveket olyan formában megvalósítani, mely széles körben nyújt érdekes és hasznos információkat. 

Megnézem a weboldalt: www.ekokft.hu