ajánlatot kérek tovább

Egy kis darab, tele energiákkal

Első és legfontosabb azt tisztázni, hogy az ásványok a föld alatt több millió éve léteznek és már ősidők óta ismerik, kutatják és elsősorban használják őket. Ezalatt az idő alatt számos fajátjukkal megismerkedhetett már az emberiség, nem csak formájuk és színük változatos, de manapság már egészen különleges darabok is léteznek. Mind-mind egytől egyig bizonyos energiákkal rendelkeznek.

Minden darabnak meg van a maga egyedi képessége…

Ezek a különleges, természetes eredetű anyagok, testünkre gyakorolt hatása abban rejlik, hogy eltérő rezonanciákat okoz a test különböző pontjain. Éppen ezért meg van minden ásványnak a saját maga által kibocsájtott rezgése és vizsgálatok alapján különböző szerveinkre, lelkiállapotokra tudnak hatni.  Mikor ékszerként hordjuk őket testünkhöz közvetlenül érintkezve a leghatásosabban képesek kifejteni energiáikat. Ahogyan mi is átvesszük jótékony rezgésüket, a kövek is elszívják testünkből a negatív rezgéseket. Ezért használat előtt is, de a használatot követően is meg kell “tisztítani”, fel kell tölteni a kristályok energiáját, melyekre nagyon egyszerű módszerek léteznek.

Tündöklő ékszerek a testi- lelki egyensúlyért. Hogyan hordjuk őket?

Ezek a rendkívüli ásványok nem csak kicsi kövekként házunk bármely pontján díszítő elemként működhetnek, kifejtve energetizáló hatásukat. Az ásványok leghatékonyabban a bőrünk érintésével együtt tudják átvenni rezgéseinket és javítani testünk és lelkünk jelenlegi állapotán. Az Ásvány Ajándék kézzel készült ékszerek kínálatában olyan variációkat sorakoztat fel, melyek tökéletesítik közérzetünket és még mutatósak is!

Egy-egy ásvány együttese igen különleges hatással bír a szervezetünkre. Fontos tehát tudni, hogy nem csupán egy fajta ásványt viselhetünk, hanem azok pontosan meghatározott kombinációja felerősítheti hatásukat. Az Ásvány Ajándék által készített ékszerek esetében ezt a tudást alkalmazva, olyan divatos darabok jöttek létre, melyeket mindenki szívesen hord!

Külön megtalálhatóak gyógyhatás szerinti ékszerek, horoszkópoknak megfelelő ékszerek, melyek tipikusan az adott csillagjegy gyengeségein javítanak. Ha szeretted messze van tőled, legyen az lelkiekben vagy földrajzi értelemben vett távolság, válassz a páros ásvány karkötők közül. Férfiaknak és nőknek egyaránt divatos kiegészítő, mindezek mellett olyan ásványokat tartalmaznak, melyek segítik ezt a távolságot áthidalni. Segítenek az egymásra hangolódásban, a problémák megoldásában és a szeretet kifejezésében. Legyen az ásvány karkötő a híd közted és szeretted között.