ajánlatot kérek tovább

Bevétel növelés webáruházzal?

Az internetes kereskedelem igen vonzó terület manapság. Webshopot nyithat az, akinek jól megy „hagyományos” kereskedés, de az is, aki még egy gombostűt sem adott el életében.

A cél és a motiváció elég eltérő: van, aki ezzel szeretné kiegészíteni bevételeit, akad, aki így akarja megalapozni üzleti sikereit. A kérdés: HOGYAN? A weben való értékesítés egyaránt hasznos lehet egy cipőboltnak, egy gyártónak, vagy akár egy pizzériának is. Miről is van szó?

Nézzünk példaként egy pizzériát: az üzletvezető használja a jól bevált módszereket – szórólap, rádióreklám, plakátok – annak érdekében, hogy minél több vevője legyen, ezzel biztosítva egy átlagos napi megrendelés-számot. Minek neki egy olyan felület, ahol neten lehet rendelést leadni? Mert vannak olyan emberek, akik nem szívesen hívják fel a jól csengő, könnyen megjegyezhető telefonszámot, mert vannak diákok, akiknek lemerült a telefonkártyájuk, mert sokan hosszas étlap-elemzés után döntenek, mert vannak, akik mindent a laptopjuk ölelésében intéznek.

Bevétel növelés webáruházzal

Egyre több felhasználó szinte minden – akár kisebb vagy nagyobb összegű – vásárlás előtt tájékozódik az interneten. A házuk felújításához szükséges nyílászárók kiválasztása előtt keresgélnek, de a gyerekük iskolatáskáját is megnézik az internetes keresőkben. Ha valaki egy vidéki kisvárosban szeretne téli autógumit venni a kocsijára, elég nagy az esélye, hogy beüti a népszerű keresőkbe a szükséges kulcsszavakat. Önnek abban a városban van gumiszervize, de nincs weboldala. Ha a városban található 4 másik szerviznek, konkurenciának van honlapja, és még a termékeik is fel vannak tüntetve, mennyi esély van rá, hogy az Ön cégét választja a vevő? Nagy a valószínűsége, hogy nem is számol Önökkel!

Egy bolttal, üzlettel rendelkező vállalkozás netes rendelés leadási lehetőség biztosításával vagy webáruház létrehozásával elérheti azokat a vásárlókat is, akiket más eszközökkel sokkal nehezebben „foghat meg”.

Webshopot az is nyithat, akinek nem áll rendelkezésére több millió forintos összeg, hogy boltot nyisson a település forgalmas utcáiban. Egy jó termék vagy termékkör, a megfelelő logisztika kialakítása is elegendő lehet a sikeres üzlet beindításához.

A Forweb munkatársai olyan megoldásokat, egyedi fejlesztésű webáruházakat, webshopokat kínálnak, melyek már bizonyítottak. Az általunk készített online vásárlási felületek valós, kézzel fogható, anyagiakban mérhető plusz bevételt jelentettek megrendelőink számára.