ajánlatot kérek tovább

A tökéletes bőr és a könnyed mozgás titka

Minden bizonnyal igen… szüksége van szervezetünknek a Kollagénre és idővel annak folyamatos bevitelére!

Főleg a kor előrehaladtával 30 év felett már a testünkben található kollagén igencsak megcsappan. Itt nem csak arra kell gondolni, hogy elkezdődnek az öregedési folyamatok és a bőr megereszkedik, nincs már olyan feszes tartása és megjelennek a ráncok. A bőrünkben, csontjainkba, sőt ízületeinkben szervesen jelen van ez a csodálatos fehérje, mert bizony a kollagén egy fehérje. Tulajdonképpen a sejtek közötti térben található meg, igen… az egész testünkben. A kollagén az a kulcsfontosságú strukturális protein, mely kötést, rugalmasságot és regeneráló képességet biztosít, ezért is legfőképpen a szépségápolásban és a ráncok elleni küzdelem esetén hallunk róla.

Ápolt bőr kollagénnel!

Mivel a kollagén alapvető tulajdonsága, hogy erősíti a kötőszöveteket, nem csak ízületeinkre és csontjaikra fejti ki ezt a jótékony hatást. A megfelelő kollagén mennyiség bevitelével kis idő alatt, már bőrünk is hatékonyan elkezdi haszonsítani szöveteiben a jótékony fehérjét. Ezáltal látványos változásokat vehetünk észre arcunkon, mellkasunkon, egész testünkön. Bőrünk puhává és rugalmassá válik, megfelelő folyadékbevitel mellett pedig csodásan csillogóvá is.

A már említett regenerálódás pedig azért kulcsfontosságú, mert a bevitt kollagén mennyiséggel nem csak az öregedés ellen tehetünk, akár régi hegeink, bőrsérüléseink nyoma halványodni kezd és a bőr gyógyulási folyamata is felgyorsul.

A Gyógyvarázs kollagén tartalmú készítményei mind olyan mennyiségben és minőségben tartalmazzák ezt a csodálatos összetevőt, hogy napi használat során beépül szervezetünkbe. Jótékony hatását pedig könnyedén kifejtik a megfelelő területen. A Gyógyvarázs kollagéntartalmú készítményei segítségével folyékony formában vihetjük be szervezetünkbe, így a gyorsabb felszívódásnak köszönhetően sokkal hatékonyabban hatnak, mind belülről, mind pedig kívülről.

A Gyógyvarázs készítményeiben a kollagén mellett számos vitamin és ásványianyag található, melyek együttesen pozitív hatást gyakorolnak szervezetünkre. A Gyógyvarázs - Kollagén, mint minden forgalmazott termékük 100%-ban természetes ízű és színű folyadék.