Egyedi és különleges - www.szabolcsfaekszer.hu

Az internetes weboldalak és webáruházak széles kínálatában szinte mindenféle termék elérhető. A mindennap használatos termékek mellett igazi kuriózumok is megtalálhatóak egyes honlapok repertoárjában. Ezek egyike a ForWeb Honlapkészítés által megvalósított, faékszereket kínáló weboldal.


Nem egyszerű kereskedelmi tevékenységről van szó, hiszen megbízónk, a weboldal tulajdonosa káprázatos kézügyegyességgel megáldott faragott faékszer készítő. Minden általa kínált terméket saját kezével, tradicionális eljárással készít. Szerette volna, ha minél szélesebb körben válnának ismertté faragott ékszerei, ezért az online megjelenés és értékesítés gondolata foglalkoztatta. 

Többszöri személyes egyeztetésünk eredménye az elkészült weboldal, mely jól ötvözi a hagyományt és a modern kor eszközét. A honlap bemutatja a faékszerek készítését, a közel 50 különböző terméket, és lehetőséget biztosít azoknak, akik szeretnének maguknak is egyedi, kézzel faragott fa ékszert.

A weboldal átadása után sem szakad meg az együttműködés, ennek megfelelően partnerünk ránk bízta weboldala online hirdetésének szervezését, szerkesztését is. A ForWeb minden partnerének, akinek új weboldalt készít, az első 3 hónapban díjmentesen kezeli a Google Adwords és Facebook hirdetéseit, ezzel is hozzájárulva a weboldalak sikeréhez. Egyeztettük a terveket, megállapítottuk a célközönséget, és meghatároztuk a leginkább megfelelő kulcsszavakat. A folytatásban pedig rendszerességgel ellenőrizzük a kampányokat, igazítjuk azokat az eredmények ismeretében.

Ügyfeleink fontosak nekünk, hiszen az Ön sikere, a mi sikerünk!

Megnézem a weboldalt: www.szabolcsfaekszer.hu

 

 

 

Kapcsolat

Weboldalt szeretne? Webáruházat szeretne indítani? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérjen árajánlatot még ma!
"Legyen a legjobb!"

4400 Nyíregyháza, István utca 6. +36 30 451 9672 info@forweb.hu
Térkép betöltése...

Kérjen ajánlatot, írjon üzenetet!

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adjon meg egy érvényes email címet.
Kérjük adja meg a telefonszámát.
Kérjük ne haggyja üresen az üzenetet.
El kell fogadnia az adatvédelmi nyilatkozatot.

4400 Nyíregyháza, István utca 6. +36 30 451 9672 info@forweb.hu

Megtalál minket közösségi oldalakon is: