Teljes körű marketing szolgáltatás orvosok számára.
Hatékony online marketing stratégiáink segítségével elérhetjük, hogy több páciense legyen a szakterületén. Legyen a legjobb!
EXKLUZÍV MEGJELENÉS: Ugyanazon a régión és szakterületen belül kizárólag egy orvossal szerződünk.
Med Marketing szolgáltatás orvosok számára
Marketing szolgáltatás orvosok számára
Kerüljön az első helyre a Google keresőben, hogy <strong>páciensei könnyedén megtalálják</strong>
Kerüljön az első helyre a Google keresőben, hogy páciensei könnyedén megtalálják
Professzionális orvosmarketing szolgáltatásunk segítségével hatékonyan optimalizáljuk Google Ads hirdetéseit és weboldalát SEO szempontból. Ezáltal biztosítjuk, hogy páciensei könnyedén megtalálják Önt a Google keresőben. Válassza szakértelmünket, járjon egy lépéssel versenytársai előtt!
<strong>Professzionális közösségi jelenlét</strong> Facebookon, Instagramon vagy TikTok-on
Professzionális közösségi jelenlét Facebookon, Instagramon vagy TikTok-on
Ma már szinte elengedhetetlen a közösségi média jelenlét, ha nem használja aktívan a közösségi médiát orvosi magánpraxisa népszerűsítésére az rendkívül nagy hátrányt jelent a konkurenciával szemben. Válassza professzionális orvosmarketinget nyújtó szolgáltatásainkat, és segítünk Önnek kiépíteni és fenntartani erős és hatékony közösségi média jelenlétet. Ne maradjon le a közösségi média nyújtotta lehetőségekről - emelkedjen ki konkurensei közül!
Saját egyedi weboldal <strong>időpontfoglaló rendszerrel és</strong> online <strong>fizetési szolgáltatással</strong>
Saját egyedi weboldal időpontfoglaló rendszerrel és online fizetési szolgáltatással
Egy jól felépített weboldal és könnyedén kezelhető időpontfoglaló rendszer nem csak a páciensek számára jelent előnyt, hanem a mindennapos adminisztratív feladatokat is leegyszerűsíti orvosi magánpraxisa életében. Az időpontfoglaló rendszer lehetővé teszi a páciensei számára, hogy könnyedén és gyorsan foglaljanak időpontot, míg az online fizetési szolgáltatás kényelmes és azonnali fizetési lehetőséget nyújt. Ezáltal növeljük a páciensei elégedettségét és a konverziós arányt. Bízza szakértői csapatunkra személyre szabott weboldala elkészítését! Garantáltan gondoskodunk a legapróbb részletekről is!
EXKLUZÍV MEGJELENÉS: Ugyanazon a régión és szakterületen belül kizárólag egy orvossal szerződünk.
Google Ads<br/>hirdetés felügyelet és <strong>konverzióoptimalizálás</strong>
Google Ads
hirdetés felügyelet és konverzióoptimalizálás
Google Premier partnerként biztosíthatjuk, hogy szakértő kezekben lesz vállalkozása hirdetéskezelése. Többezer sikeres kampány tapasztalatával rendelkezünk, így biztosíthatjuk, hogy hirdetései hatékonyak és eredményesek lesznek. A megbízhatóság és a hosszú évek tapasztalata alapján segítünk maximalizálni a konverziókat és növelni magánpraxisa üzleti eredményeit.
<strong>Megjelenítünk és optimalizáljuk</strong> a Google Térképen való megjelenést
Megjelenítünk és optimalizáljuk a Google Térképen való megjelenést
Szakértői csapatunk segít megjeleníteni és optimalizálni a vállalkozása jelenlétét a Google Térképen. Ez lehetővé teszi, hogy a potenciális páciensei könnyedén megtalálják és elérjék az orvosi rendelőjét. A Google Térképen való jelenlét segít továbbá növelni a láthatóságot és megbízhatóságot, valamint segít vonzani az új pácienseket. Az optimalizáció során kiemeljük a legfontosabb információkat, például a nyitvatartási időket, elérhetőségeket és visszajelzéseket, hogy a páciensek egyszerűen tájékozódhassanak rendelőjéről és bizalommal választhassák szolgáltatásait.
Kik fognak dolgozni a kampányokon?
Máté
Ügyvezető
Máté
Ügyvezető
Máté, aki SEO szakértőként és programozói szemlélettel rendelkező vezetőként olyan tanácsokat nyújt ügyfeleinek, amelyek hatékonyan kombinálják a technológiai megoldásokat és a stratégiai gondolkodást a digitális siker érdekében.
Netti
Marketing manager
Netti
Marketing manager
Netti, akinek éles látása és stratégiai gondolkodása mindig az előretekintést és a sikeres útvonalat jelöli ki az online világban.
Regi
Marketing manager
Regi
Marketing manager
Regi, aki a Google hirdetések világában otthonosan mozog, és mindig a megtérülésre összpontosít, hogy ügyfelei számára maximális értéket hozzon létre.
Míra
Marketing manager
Míra
Marketing manager
Míra, az analitika mestere, és mindig készen áll arra, hogy éles kérdéseivel új perspektívát hozzon a problémák megoldásába.
Tami
Marketing manager
Tami
Marketing manager
Tami, aki szenvedélyesen ötvözi a kreativitást és a Facebook mesteri tudását az online térben.
Ildi
Marketing manager
Ildi
Marketing manager
Ildi, aki szenvedéllyel és kreativitással alkotja meg a történeteket és az üzeneteket, hogy azok életre keljenek a képernyőn, és megérintsék a nézők szívét és elméjét.
Éva
Irodavezető
Éva
Irodavezető
Éva, szervezőképességgel és empátiával irányítja a csapatot a mindennapi feladatok hatékony ellátásában
Patrik
Programozó
Patrik
Programozó
Patrik, aki kódok nyelvén kommunikál, hogy megvalósítja az innovatív és hatékony digitális megoldásokat.
Árak és csomagok
Személyre szabott megoldásaink különböző igényekre lettek igazítva, így biztosíthatjuk, hogy megtalálja a legmegfelelőbb csomagajánlatot, mely tökéletesen illeszkedik orvosi magánpraxisa egyedi szükségleteihez.
Digital Doctor Digital Doctor
Növelje magánpraxisa digitális jelenlétét és célozza meg ott ügyfeleit, ahol keresik Önt
Boost MD Boost MD
Turbózza fel praxisa bevételét és páciensei számát professzionális online marketing megoldásainkkal
Praxis Pro Praxis Pro
Legyen Ön a legjobb szakterületén, növelje bevételét és páciensei számát személyre szabott online marketing stratégiánk segítségével
Digital Doctor Digital Doctor
Növelje magánpraxisa digitális jelenlétét és célozza meg ott ügyfeleit, ahol keresik Önt
Google Ads hirdetés menedzsment (kizárólagos)
Google térképen megjelenítés/optimalizálás
Alap SEO átvizsgálás
Havi riport és konzultáció
75.000 Ft  + Áfa/hó
Ezt szeretném
Boost MD Boost MD
Turbózza fel praxisa bevételét és páciensei számát professzionális online marketing megoldásainkkal
Minden ami a Digital Doctor csomagban
Facebook oldal menedzsment
Instagram oldal menedzsment
Facebook és Instagram hirdetések készítése
Keresőoptimalizás, linképítés
150.000 Ft  + Áfa/hó
Ezt szeretném
Praxis Pro Praxis Pro
Legyen Ön a legjobb szakterületén, növelje bevételét és páciensei számát személyre szabott online marketing stratégiánk segítségével
Minden ami a Boost MD csomagban
Egyedi fejlesztésű weboldal biztosítása
Online időpontfoglaló rendszer
Online bankkártyás fizetés
Automatikus számlázó
Egyedi integrációk lehetősége
Személyre szabott arculat
250.000 Ft  + Áfa/hó
Ezt szeretném
Személyre szabott megoldást keres? Csomagajánlataink közül válassza ki az Ön számára leginkább testhezállót. Kérdése van, vagy elakadt az információk sokaságában? Kattintson és mi segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő csomagot!
Egyedi megoldást keresel? Segítünk
Visszahívást kérek
Hívjon minket vagy írjon üzenetet az alábbi űrlap kitöltésével
Visszahívás
Ingyenes konzultáció:
+36 30 451 9672

Csatlakozzon hozzánk és legyen az egyetlen orvos az ön szakterületén, akit kiemelten támogatunk a digitális marketing terén.
Visszahívást kérek
Gyakran ismételt kérdések
Milyen előnyöket nyújt az orvosmarketing a magánpraxisom számára?
Hatékony marketingstratégiánk hozzásegítheti praxisa növekedéséhez, több potenciális és meglévő páciens eléréséhez, ezzel együttesen nagyobb bevétel szerzéshez, valamint üzleti céljai mihamarabbi eléréséhez.
Hogyan segíthet az online marketing növelni a pácienseim számát?
Személyre szabott stratégia kidolgozásával teljes mértékben az Ön célcsoportjára tudjuk igazítani az online felületeken való jelenlétét. Google Ads kampányok professzionális kezelésével a Google kereső találi listájának élén találhatja magát szakterületén. Facebook kampányaink segítségével hatékonyan megcélozhatjuk célközönségét a közösségi média felületeken, ezzel nagyobb számú időpontfoglalást elérve.
Miért fontos a közösségi média jelenlét az orvosmarketingben, és hogyan tudtok ebben segíteni?
Manapság már elengedhetetlen a rendszeres és jól strukturált közösségi média jelenlét, hiszen az emberek széles körben aktívan használják az egyes közösségi média felületeket a mindennapjaik során. Magánpraxist üzemeltető orvosként a közösségi média aktív alkalmazása a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a potenciális és már meglévő páciensekkel való kommunikáció lebonyolítására. A Facebook, Instagram és a Tiktok felületei lehetővé teszik a hatékony kommunikációt, a változatos és érdekes tartalmak megosztását és mindenekelőtt a legfontosabbat: a bizalom kiépítését páciens és orvos között.
Hogyan tudok segítségetekkel kiemelkedni a versenytársak közül az online térben?
Szakértő csapatunk munkájával kiemelkedhetsz a versenytársaid közül az online térben. Google Premier Partnerként biztosíthatjuk, hogy az általunk kezelt Google Ads kampányok hatékony megoldást nyújtanak a sikeres online jelenlét és növekedés érdekében. A személyre szabott stratégiák és tartalmak kialakításával hozzájárulunk ahhoz, hogy pácienseit ott érhesse el, ahol leginkább keresik. Bízza ránk online jelenléte menedzselését és érje el a kitűzött céljait!
Milyen eredményekre számíthatok a magánpraxisom online jelenlétét illetően?
Az online jelenlét növelése rendkívül fontos és eredményes lehet egy orvosi rendelő számára, mivel segít abban, hogy több embert érjenek el és új betegeket vonzanak. Az F Medical Magánklinika példája tökéletesen illusztrálja ezt. Hosszútávú együttműködésünk óta általában 800-1200 új időpontfoglalás történik egy hónapban, ami azt jelenti, hogy havonta ennyi ember talál rájuk az interneten és fordul meg a klinikán, csak ami a Google Ads hirdetéseknek köszönhető. Ezek a számok nem csak a klinika növekvőonline jelenlétét tükrözik, hanem azt is, hogy az online marketing stratégiáink milyen hatékonyan működnek az orvosi szektorban. Fontos megjegyezni, hogy minden magánpraxis különböző és az eredmények változhatnak a célközönségek és más egyéb tényezők függvényében. Azonban az F Medical Magánklinika sikere jó példa arra, hogy hogyan tudunk segíteni az orvosoknak abban, hogy könnyebben elérjék és megfeleljenek a pácienseik igényeinek az interneten keresztül.
Med
Csatlakozzon hozzánk és legyen az egyetlen orvos az ön szakterületén, akit kiemelten támogatunk a digitális marketing terén.
Visszahívást kérek