Bonitacoffee.hu - Dinamikusan fejlődő hazai kávégyár

A Bonita Coffee Kft. záhonyi telephelyén saját kávégyárában, helyi pörköléssel állítja elő kiváló minőségű termékeit, melyet a hazai és nemzetközi piacra szállítanak. 

A néhány éve alakult vállalkozás fő feladata – a jó minőségű kávé előállítása – mellett nagy hangsúlyt fektet az új termékek bevezetésére, a kereskedőkkel való megismertetésére.

Napjainkban mi más lehetne ennek a leghatékonyabb módja, mint egy saját weboldal?!

A projekt azonnal körvonalazódott: mutassuk be úgy a márkát egy weboldal felületén, hogy az a minden igényt kielégítő tájékoztatókon túl bizalmat ébresszen, győzze meg a kereskedőket, hogy miért érdemes forgalmazni a szabolcsi kávégyár termékeit. 

A tulajdonosok bizalmat szavaztak csapatuknak, szabad kezet adtak a megvalósítás során. Mi pedig rendszeres tájékoztatást nyújtottunk az éppen zajló munkáról, bevonva a döntéshozókat az egyes folyamatok lezárása előtt. A weboldalon a gyár és a termékek ismertetése mellett fontos szempontnak tartotta mindkét fél a szélesebb körű tájékoztatást: éppen ezért hosszabb leírás található a honlapon a kávéról, a kávé történetéről, valamint az ízletesebbnél ízletesebb kávékülönlegességekről. Arra törekedtünk, hogy elegáns, ízléses megjelenést biztosítsunk, hiszen egy fiatal márka bevezetését szolgáljuk a weboldal létrehozásával, arculati kialakításával.

A munka végeztével elégedetten csettintettek megbízóink, azt kapták, amit kértek, olyan lett,amilyet szerettek volna látni.

Megnézem a weboldalt: www.bonitacoffee.hu

 

Kapcsolat

Weboldalt szeretne? Webáruházat szeretne indítani? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérjen árajánlatot még ma!
"Legyen a legjobb!"

4400 Nyíregyháza, István utca 6. +36 30 451 9672 info@forweb.hu
Térkép betöltése...

Kérjen ajánlatot, írjon üzenetet!

Kérjük adja meg a nevét.
Kérjük adjon meg egy érvényes email címet.
Kérjük adja meg a telefonszámát.
Kérjük ne haggyja üresen az üzenetet.
El kell fogadnia az adatvédelmi nyilatkozatot.

4400 Nyíregyháza, István utca 6. +36 30 451 9672 info@forweb.hu

Megtalál minket közösségi oldalakon is: